ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οφθαλμίατροι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση οφθαλμίατρων
όλες οι ειδικοτήτες

EyeClinic

Το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Eye Clinic αποτελεί κέντρο αναφοράς τόσο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και από πλευράς υψηλού επιπέδου ιατρικής περίθαλψης.

Ο χειρουργός οφθαλμίατρος Χρονόπουλος Γιώργος σπούδασε στην ιατρική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ειδικεύθηκε στο Οφθαλμιατρείο Αθηνών και εξειδικεύθηκε στη διαθλαστική χειρουργική στην πανεπιστημιακή κλινική του Μονάχου της Γερμανίας. Δημιούργησε ενα υπερσύγχρονο οφθαλμοχειρουργικό κέντρο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Το  Οφθαλμολογικό Κέντρο Eye Clinic δημιουργήθηκε από τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Γ. Χρονόπουλο, με σημαντική εμπειρία στην μικροχειρουργική του καταρράκτη, επεμβάσεις γλαυκώματος και διαθλαστικής χειρουργικής με LASER και με πολυετή επιτυχημένη διαδρομή στην κλινική οφθαλμολογία, τόσο στην Eλλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το  Οφθαλμολογικό Κέντρο Eye Clinic με έδρα την Αθήνα αποτελεί κέντρο αναφοράς τόσο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και από πλευράς υψηλού επιπέδου ιατρικής περίθαλψης.

Με  αποκλειστικό γνώμονα την φροντίδα των ματιών των ασθενών και  οπλισμένοι με την εμπιστοσύνη και  την αγάπη τους που μας περιβάλλει, δημιουργήσαμε ένα από τα πιο  σύγχρονα, μεγαλύτερα και επιστημονικά άρτια οφθαλμολογικά κέντρα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Σκοπός  του κέντρου μας είναι η  παροχή υψηλής ποιότητας οφθαλμικής φροντίδας σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε έναν ενιαίο χώρο. Επίκεντρο της  φιλοσοφίας μας είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε ασθενούς, αλλά και της οικογένειάς του σε ένα οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον, με έμφαση στην αρμονική συνεργασία των Οφθαλμιάτρων του Κέντρου για τη διάγνωση και θεραπεία και των πιο σύνθετων παθήσεων.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες