ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οφθαλμίατροι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση οφθαλμίατρων
όλες οι ειδικοτήτες

ΔΙΑΘΛΑΣΗ

Ο γιατρός κ. Κατσουράκης Γεώργιος έχει πραγματοποιήσει πάνω από 5.000 επεμβάσεις. Όλες οι επεμβάσεις γίνονται με τοπική αναισθησία και οι ασθενείς δεν έχουν ανάγκη νοσηλείας.

Νέας τεχνολογίας μηχανήματα και τεχνική στην εγχείρηση του καταράκτη μας επιτρέπουν μέσα από μικρή τομή περίπου 3 χιλιοστών να βάλουμε έναν αναδιπλούμενο ενδοφακό και ο ασθενής να επιστρέψει τις επόμενες ημέρες στην εργασία του.

Μεταμόσχευση Κερατοειδούς

Ο γιατρός κ. Κατσουράκης Γεώργιος ασχολείται επί 20ετίας σε συνεργασία με (Cornea Consultants of Boston) και (Tissue Bank International) σε επεμβάσεις μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς. Έχει χειρουργήσει με επιτυχία εκατοντάδες ασθενών με κερατόκωνο, φυσαλιδώδη κερατοπάθεια, τραύματα κερατοειδούς, εγκαύματα και ερπητικές κερατίτιδες.

Αποκόλλησις Αμφιβληστροειδούς - Βιτρεκτομές

Το οφθαλμολογικό κέντρο ΔΙΑΘΛΑΣΗ συνεργάζεται με ειδικούς γιατρούς που ασχολούνται με την αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς με τραύματα αμφιβληστροειδούς και αιμορραγίες.

Στραβισμοί

Υπάρχουν συνεργάτες γιατροί για διόρθωση στραβισμού και γενικότερα παιδικής οφθαλμολογίας.

Διαβήτης

Το κέντρο αναλαμβάνει περιπτώσεις ασθενών που έχουν ανάγκη Argon Laser για φωτοπηξία του αμφιβληστρειδούς σε περιπτώσεις διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας.

Γλαύκωμα

Το κέντρο αναλαμβάνει περιπτώσεις ασθενών που πάσχουν από γλαύκωμα (έλεγχος οπτικών πεδίων) τραμπεκουλοπλαστική με Laser και μελέτη γλαυκώματος. Επίσης εκτελούνται όλες οι επεμβάσεις που απαιτούνται στον ασθενή.

Βοηθήματα χαμηλής οράσεως

Σε περιπτώσεις ασθενών με πολύ χαμηλή όραση υπάρχουν ειδικά βοηθήματα που βελτιώνουν την ικανότητα οράσεως μέχρι σημείου ο ασθενής να μπορεί να διαβάσει.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες