ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οφθαλμίατροι Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση οφθαλμίατρων
όλες οι ειδικοτήτες

Eye-Lid, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΡΑΚΟΣ M.D.

Ο Dr. Τράκος και οι συνεργάτες του θα ήθελαν να σας καλωσορίσουν και να σας προσκαλέσουν να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας για να  μάθετε περισσότερα για την Τέχνη της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Οφθαλμικής Πλαστικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Οφθαλμολογίας .

O Dr. Νικόλαος Τράκος είναι διακεκριμένος Χειρουργός Οφθαλμίατρος που έχει εξειδικευθεί στην Αισθητική και Επανορθωτική χειρουργική των οφθαλμών και της περιοφθάλμιας περιοχής (βλέπε Οφθαλμοπλαστική* - και Oculoplastic surgeon στη Wikipedia).

Ο Dr. Τράκος εξειδικεύεται στα Βλέφαρα, στη Δακρυϊκή Συσκευή και στον Κόγχο, αλλά και στην Αισθητική Οφθαλμολογία. Είναι πρωτοπόρος στις υψηλότερου επιπέδου τεχνικές όπως ενδοσκοπικές τεχνικές ή τεχνικές μέσα από μικρή τομή, καθώς και θεραπείες με Λέιζερ – ραδιοσυχνότητες.

Είναι Senior Instructor στην Αμερικάνικη Ακαδημία Οφθαλμολογίας και επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής σε Διεθνή συνέδρια ως ειδικός. Έχει έναν υψηλό αριθμό ομιλιών και δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά. Είναι συγγραφέας σε βιβλία Οφθαλμοπλαστικής που κυκλοφορουν στο εξωτερικό, όπως το ‘’Αesthetic Oculofacial Rejuvenation” (Αισθητική Ανανέωση Ματιών-Προσώπου).

Οι ασθενείς μας έρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδος και από το εξωτερικό για να βρούνε λύση σε προβλήματα που αρκετές φορές είναι πολύπλοκα. Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όπως οφθαλμίατροι, δερματολόγοι, γενικοί πλαστικοί χειρουργοί, ωτορινολαρυγγολόγοι, ενδοκρινολόγοι και νευρολόγοι μας παραπέμπουν περιστατικά που χρειάζονται μία πιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

Οι περισσότεροι ασθενείς μας είναι άνθρωποι που επιθυμούν είτε να λύσουν λειτουργικά προβλήματα ή να βελτιώσουν ατέλειες ώστε να νιώθουν καλύτερα με τους εαυτούς τους και τους γύρω τους. Κάποιοι θέλουν να βελτιώσουν φυσικά χαρακτηριστικά που τους ενοχλούν καιρό και επιθυμούν να το συζητήσουν με τον ειδικό.

Η συνεισφορά του Dr. Τράκου στον τομέα των βλεφάρων- οφθαλμοπλαστικής αλλά και στον τομέα “προβλημάτων της όρασης” έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων βελτιώνοντας την εμφάνισή τους, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους και το πιο σημαντικό βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους.

Πιστεύουμε ότι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε κάποια κοσμητική θεραπεία είναι η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του ιατρού και του ασθενούς. Ένα σημαντικό μέρος κάθε χειρουργικής επέμβασης, ειδικά κοσμητικής, είναι το να δοθεί χρόνος στον ή στην ασθενή ώστε να ενημερωθεί. Σας προσκαλούμε να συναντηθείτε με τον Dr. Τράκο και να συζητήσετε μαζί του τι σας απασχολεί. Σας παρακαλούμε να αισθανθείτε ελεύθεροι να εποικοινωνήσετε μαζί μας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας στην κοσμητική χειρουργική και να μάθετε πώς μπορείτε να δείχνετε καλύτερες ή ..καλύτεροι.

 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες